Groei je mee?

Ik hou ervan als mensen samenvallen met zichzelf, met hun ziel, met hun essentie, met hun ware zijn. Ik hou ervan om daar bij aanwezig te zijn, dat te zien en te ervaren.

Ik zie op dat moment pracht, pure liefde, schoonheid en voel het hele veld in en om ons heen bruisen, levendig zijn. Ik ervaar mijn essentie.

Ik hou ervan en ik voel precies waar dit kan gebeuren en hoe de ander daarin te ‘begeleiden’. Ik voel haarfijn aan wat er klopt en wat er nodig is. Vanuit mijn energetische aanvoelendheid, mijn helderheid, mijn lichaam en energieveld, mijn intuïtie en systemische en lichaamsgerichte ervaring en opleidingen. 

Als je samenvalt met jezelf, en dat steeds vaker ervaart en er ook steeds vaker naar kan leven, merk je dat alles moeiteloos gebeurt. Je trekt het leven aan waar je werkelijk naar verlangt. De mensen, de ontmoetingen, het werk, de situaties. Ook raak je diep doorvoed en vervuld, ieder moment weer. 

Kortom, je leeft vanuit je ziel, voelt je intens vervuld, en trekt moeiteloos dat aan waar je naar verlangt. Je leeft voluit.

Wie wil dat nu niet en waarom doen we dat niet gewoon allemaal?

Omdat het doorzettingsvermogen vraagt. Helderheid, patronen doorbreken, hulp vragen, moed, eerlijk zijn, handelen nodig heeft. Je hebt de olifantenpaadjes te volgen en dat vraagt geduld en ruimte in je dagelijkse leven.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen;-) 

Ik loop hierin graag met je op gedurende een langere periode, zodat je de mogelijkheid hebt je patronen te doorbreken en werkelijk vanuit je ziel, je essentie, jouw waarheid en waarachtigheid te leven en werken. Niet in glimpen of flarden maar continue en in alles van je (dagelijkse) leven. 

Niet meer op weg naar, maar vanuit, ieder moment weer. Dat is voor mij het luxe leven, rijk zijn. Luxe en rijk, maar niet onbereikbaar, zeker niet.

Voor wie?

Ik werk met mensen die een missie hebben hier op aarde, die vooruitlopen, zich aangetrokken voelen tot de nieuwe tijd en het meeste uit zichzelf willen halen, ieder moment weer. Ik werk met mensen die het licht en de liefde in zichzelf herkennen en zichzelf dragen, hun eigen therapeutische werk waar nodig al verricht hebben. Ik vraag niet om affe mensen maar ik werk zelf het meeste vanuit mijn kracht met mensen die die in zichzelf herkennen.

Praktisch

Meer weten over het begeleidingstraject dat ik hiervoor bied? Meld je aan via deze link en dan bel of mail ik je zo snel mogelijk terug. Voor informatie over of voor een vrijblijvende telefonische intake van maximaal 30 minuten, waarin je direct al meer helderheid en richting ervaart. Aan het eind van de intake doe ik je een aanbod, welke je rustig mag doorvoelen en waar je op een later moment op kan reageren.

Ik zie ernaar uit.

Ervaringen van mensen die ik (heb) begeleid:

‘Petra verrast me steeds weer. Ze coacht me nu sinds een paar maanden vrij intensief op een lastige kwestie waarin ik naar een andere positie zoek. Ze weet een omgeving voor me te creëren waarin ik kan ontdekken en experimenteren. Zonder oordelen of dringende adviezen. Met waardering voor mijn pogingen. Haar systemische manier van werken is heel direct, soms confronterend, maar altijd liefdevol. Ik voel me vrij om mijn emoties te onderzoeken. En dat heeft me nu al veel waardevolle inzichten opgeleverd. Petra heeft bijzondere talenten.’

Eelke Wielinga, auteur, onderzoeker, facilitator

‘Een dieper zelfbewustzijn en mezelf omarmen zoals ik ben met alles wat erbij hoort. Met liefde, relativering en plezier. Dat is wat ik ervaar na een half jaar begeleiding van Petra.

Ik stapte bij Petra binnen om meer inzicht te krijgen in mijn essentie en te snappen waarvoor ik bedoeld ben om zo meer richting te kunnen geven aan mijn leven. Om meer te kunnen leven vanuit mijn kracht en moeiteloosheid. Om te kunnen stoppen met de dingen die ik écht niet meer wilde.

Waarom ik Petra heb gekozen om dit pad met mij te bewandelen? Ik had iemand nodig die mij écht ziet, iemand die door mijn façade heen kijkt en me stil zet. Iemand die mij bewust laat worden van de diepere lagen in mezelf en van het energieveld om me heen. En dat is wat Petra doet. Op haar geheel eigenwijze, liefdevolle maar ook directe manier. Ik ben dankbaar dat we samen dit pad hebben gelopen, iets wat ik meeneem in de rest van mijn leven.’

Simone Nelissen, Change maker, Creatief Denker, Procesbegeleider

Voorbeelden van trajecten

Ieder begeleidingstraject geven we samen vorm, daardoor is geen enkel traject hetzelfde. De afgelopen jaren heb ik verschillende prachtige mensen begeleid in het volgende traject:

6 maanden, maandelijks een uitgebreide live-sessie hier op de Soesterduinen en een telefonische sessie (2 sessies per maand) met als leerdoel ‘Mijn business loopt goed, alleen wil ik meer in mijn eigen volledige (en spirituele) leiderschap gaan staan en ook andere projecten aantrekken.’

6 maanden, iedere maand een live-sessie in het bos en op de duinen en een telefonische sessie (2 sessies per maand) met als leerdoel ‘Ik heb afgelopen jaar ontdekt dat ik hoogbegaafd ben en wil nu een ander type business gaan opbouwen.’ 

2 maanden, wekelijks telefonisch contact met als leerdoel ‘Ik wil mezelf niet meer tegenhouden en mijn natuurlijke stroom voluit leven en tot expressie brengen.’

6 maanden, iedere maand een aantal livesessies bij persoon thuis met als leervraag ‘Hoe kan ik meer energie in mijn werk en relaties brengen zodat het allemaal meer als vanzelf loopt, wat vraagt dit van mij?’

Investering van deze trajecten: 500 tot 1000 Euro per maand