Liefde is je angst laten varen

♥ In 12 lessen leer je hoe je angst kan laten varen waardoor je meer en meer in en vanuit liefde kunt leven

♥ Als je liefde voor jezelf en alles en iedereen als je belangrijkste graadmeter neemt, verandert je leven direct ten goede. Met innerlijke vrede, meer energie en betere relaties als gevolg.

♥ Zodra je je aanmeldt kan je online van start. Iedere les bestaat uit een toelichting/ introductie en een aantal ervaringsgerichte oefeningen welke je tussen de lessen door beoefent.

♥ Deze training kost 99 Euro (excl. BTW) en duurt 12 weken.

Vanuit liefde zijn, doen en leven

♥ Vanuit liefde zijn, doen en leven is het grootste geschenk dat we als mens kunnen ervaren. Liefde voor onszelf, liefde voor anderen, liefde voor het leven zelf.

♥ In 5 dagdelen (online vanuit je eigen huis) neem ik je mee in hoe dit dagelijks te doen en ervaren. Online. We starten het 1e dagdeel met liefde voor jezelf, voor je talenten, voor je schaduwkanten. Waarna we de andere dagdelen verder gaan met liefde voor alles en een ieder om ons heen.

♥ Ieder dagdeel start met een meditatie en een korte deelronde, waarna we uitgebreid de tijd nemen om te oefenen en ervaren met verschillende vormen van terugkomen in ons ruimste zijn, in ons zijn, in onze liefde zijn. Denk hierbij aan meditatie, visualisatie, inquiry en rustige beweging.

♥ De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers zodat we voldoende tijd en ruimte hebben voor een ieder(s inbreng).

♥ Deze 5-daagse start 3 februari 2023, is 2 wekelijks, en kost 275 Euro (excl. BTW).